Az egyik legjobb magyar játékos hazatér: Krizsai Botond az Enthroners játékosa!

Itthon senkinek nem kell bemutatni a kiváló faljátékost, aki a Zala Predators csapatát hátrahagyva 2014-ben igazolt Németországba. Karrierje során a Bielefeld Bulldogs, a Dresden Monarchs, a Hildesheim Invaders csapatában is megfordult, a legutóbbi 3 szezont pedig Berlinben az Adler csapatánál töltötte.

A 2019-ig DL pozícióban játszó Krizsai ötödik éve váltott az offense falra, legutóbbi csapatánál right guardként alkotott maradandót.

Nem kérdés, hogy óriási fegyvertény a Fehérvár számára Botond hazacsábítása, és éppen egy évtized után végre a szurkolók újra magyar pályán láthatják játszani a legkomolyabb külföldi karriert magáénak tudható hazai játékost.

Isten hozott itthon Boti!

Go Enthroners! FEAR the E!

—————————

One of the best Hungarian returns home: Botond Krizsai signed with the Enthroners!

The outstanding lineman who started to play with the Zala Predators, signed to Germany in 2014. During his career, he has played for the Bielefeld Bulldogs, Dresden Monarchs, and Hildesheim Invaders and spent the last 3 seasons with Berlin Adler.

He originally played DL moved to the Offensive line in 2019 and now playing as a right guard.

There’s no question that bringing Botond home is a huge pick-up for Fehérvár, and after a decade the fans will finally get to see him play in Hungary again.

Welcome home Boti!

Go Enthroners! FEAR the E!

Oszd meg

Facebook
Twitter

További Fan Zone hírek

BREAKING

Bombaigazolás a javából: Nathaniel Robitaille az Enthroners csapatában! Fantasztikus hírről számolhatunk be szurkolóinknak, hiszen az ELF és az európai futball egyik vitathatatlanul legnagyobb sztárjátékosa, a

Bővebben
Nincs több bejegyzés

Webshop fancy cím

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit
tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.