Gyarmati Máté a 2023-as szezonban is a Fehérvár Enthroners csapatát erősíti! 

 Mivel is kedveskedhetnénk hölgy szurkolóinknak jobban így az ünnepek előtt, mint azzal, hogy bejelentjük kedvencük szerződéshosszabbítását: Gyarmati Máté a 2023-as szezonban is a Fehérvár Enthroners csapatát erősíti! 

Következő hazai igazolásunkat sem kell bemutatnunk, hiszen Gyari oszlopos tagja az Enthroners családnak. 

A válogatott corner remek szezont tudhat maga mögött 2022-ben. Gyorsaságára és szívós kemény játékstílusára a European League of Football mérkőzésein is nagy szükség lesz. Bízunk benne, hogy az európai porondon is remekelni fog! 

Üdv újra köztünk Gyari! 

Go Enthroners! Fear the E! 

———————————————

 Good news for the men and special Xmas gift to our lady fans before the holidays: we are happy to announce the re-signing of Máté Gyarmati who will continue his career in the Fehérvár Enthroners in 2023 

 We don’t have to introduce our next homegrown addition, as Gyari is a pillar of the Enthroners family for long years. 

The Hungarian National Team member cornerback is coming off a great season in 2022. His speed and tenacious, hard-hitting style of play will be much needed in the ELF games, and we’re confident he’ll be a great player on the European stage too! 

Welcome back Gyari! 

Go Enthroners! Fear the E! 

Oszd meg

Facebook
Twitter

További Fan Zone hírek

BREAKING

Bombaigazolás a javából: Nathaniel Robitaille az Enthroners csapatában! Fantasztikus hírről számolhatunk be szurkolóinknak, hiszen az ELF és az európai futball egyik vitathatatlanul legnagyobb sztárjátékosa, a

Bővebben
Nincs több bejegyzés

Webshop fancy cím

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit
tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.