Szomorú hírről kell beszámolnunk szurkolóinknak: a Fehérvár Enthroners 2019-es bajnokcsapatának irányítója Gombos Bence bejelentette visszavonulását

Bence 2018 szeptemberében igazolt Székesfehérvárra, és egy örökké emlékezetes szezon végén, a Koronázók történetének első magyar bajnoki címét szerezte meg a csapattal 2019 júliusában! A Kijev elleni döntő első félidejében Poprádi Márknak dobott mértani pontosságú TD átadása mind a mai napig élénken él szurkolóink emlékezetében. 

Úgy tűnt tehát, hogy minden a legjobb irányba halad a magyar válogatott QB karrierjében, amikor 2021 áprilisában váratlanul egészségügyi okok miatt fel kellett függesztenie futball karrierjét. A csapat 2021-es ezüstérmét, és 2022-es második bajnoki címét így már az oldalvonal mellől figyelte csupán. Míg a napokban bejelentette: sajnos végleg szögre akasztja a sisakot.

„Futballszakmailag, de a magánéletem szempontjából is a legjobb éveim voltak a fehérváriak. Köszönöm ezt az edzőimnek, csapattársaimnak, szurkolóknak és természetesen a csapat menedzsmentjének. Sajnos eljött az idő és úgy kellett döntenem, hogy a játékos pályafutásomat teljesen befejezem és visszavonulok az aktív futballtól. A korábban kialakult egészségügyi problémám miatt sajnos továbbra sem tudok úgy belekezdeni egy felkészülési szezonba, hogy garantálni tudnám a csapattársaimnak és az egyesületnek, hogy amikor kell 100%-osan készen fogok állni a pályára lépésre. Csodálatos élmény volt HFL-t nyerni ezzel a csapattal és hétről hétre ilyen nagyszerű közönség előtt játszani, de sajnos el kell fogadnom, hogy itt a vége. 

A jövőben természetesen szeretnénk visszaadni valamennyit abból amit kaptam ettől a gyönyörű sportágtól, kacérkodom az edzői pályával hiszen a futballtól – ettől a szerelemtől – úgysem tudnék teljesen elszakadni. Nagyon fogok szurkolni és a lehető legjobb eredményt kívánom a srácoknak az ELF-ben, fantasztikus lehetőség hétről hétre a legjobb európai csapatok ellen pályára lépni! 

Bízom benne, hogy a jövőben más formában de dolgozunk még együtt a srácokkal, és leszek még edző Székesfehérváron! 

Mindent köszönök és hajrá!”

Mi köszönjük Bence, és sok boldogságot jó pihenést kívánunk családod körében, kisfiadat pedig néhány év múlva várjuk az utánpótlás korosztályos edzéseinken! 

Happy retirement Bence! 

Go Enthroners! FEAR the E!

Oszd meg

Facebook
Twitter

További Fan Zone hírek

BREAKING

Bombaigazolás a javából: Nathaniel Robitaille az Enthroners csapatában! Fantasztikus hírről számolhatunk be szurkolóinknak, hiszen az ELF és az európai futball egyik vitathatatlanul legnagyobb sztárjátékosa, a

Bővebben
Nincs több bejegyzés

Webshop fancy cím

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit
tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.