Az egyik legtehetségesebb hazai running back marad Székesfehérváron: Madaras Erik az Enthroners játékosa lesz a 2023-as szezonban is!

A csupán 19 éves futójátékos egyedülálló képességeire már junior korában felfigyelt a szakma: Europe’s Elite 2021-ben a teljes európai RB class 6. legtehetségesebb játékosnak választotta. 2022-ben igazolt a Koronázókhoz, ahol kiemelkedő szorgalmának és a futball iránti alázatának köszönhetően óriási fejlődött játéka, és a junior korosztályos csapatától feljebb lépve első felnőtt szezonjában nem kevesebb, mint 16 TD-vel ajándékozta meg a csapat szurkolóit is! Kiemelkedő tehetségét és képességeit számos alkalommal villantotta meg az Enthroners hazai és nemzetközi mérkőzésein, amelynek eredményeként a szezont követően egyenes út vezetett a magyar válogatottba. 

Legemlékezetesebb momentuma talán a 2022-es Hungarian Bowl-on szerzett győztes TD-je, de a Franciaország elleni októberi válogatott mérkőzés egyik legtöbbet ismételt pillanata is Erik akrobatikus elkapása volt. Nem kérdés tehát, hogy fiatal kora ellenére kulcsszerep vár rá a European League of Football mérkőzésein is!

“Óriási megtiszteltetés és köszönöm a bizalmat az Enthroners edzőinek és a vezetőségnek. Köszönöm mindenkinek aki hitt bennem eddig. Idén is azon leszek hogy a szurkolóknak élvezetes meccseket tudjunk játszani és megmutatni, hogy nem véletlen hogy a Fehérvár került be az ELF-be. Már alig várom hogy újra pályán lehessek!”

Üdv újra nálunk Bestia!

Go Enthrones! FEAR the E!

—————————

One of the most talented Hungarian running back will stay in Székesfehérvár: Erik Madaras will play for the Enthroners in the 2023 season!

The 19-year-old RB’s unique skills were already noticed as a junior: Europe’s Elite 2021 voted him the 6th most talented young player in the entire European RB class. His outstanding talent and skills have shone through on numerous occasions in domestic and international matches for the Enthroners, which led to a direct path to the Hungarian national team after the season.

His most memorable moment is his game-winning TD in the 2022 Hungarian Bowl, but one of the most replayed play of the October national team match against France was Erik’s acrobatic catch. So there’s no question that despite his young age, he’s set to play a key role in the European League of Football!

“It is a huge honour and thanks for the Enthroners’ coaches and management for their confidence. I want to thank everyone who has believed in me so far. This year I will continue to strive to play enjoyable games for the fans and show that it is not by accident that Fehérvár was invited to the ELF. 

Can’t wait to be back on the field!”

Welcome back ‘Beast’!

Go Enthrones! FEAR the E!

Oszd meg

Facebook
Twitter

További Fan Zone hírek

BREAKING

Bombaigazolás a javából: Nathaniel Robitaille az Enthroners csapatában! Fantasztikus hírről számolhatunk be szurkolóinknak, hiszen az ELF és az európai futball egyik vitathatatlanul legnagyobb sztárjátékosa, a

Bővebben
Nincs több bejegyzés

Webshop fancy cím

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit
tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.