A labdaszerzések koronázatlan királya a 2023-as szezonban is kék-arany mezben: Tóth Dávid hosszabbított Fehérváron!

A még mindig csak 25 éves válogatott defensive back-nek a tavalyi szezon remekül sikerült, hiszen klubrekordot jelentő 10 labdaszerzést is láthattunk tőle amiből 8 interception volt és kettővel meg sem állt az ellenfél endzone-jáig. Kiválóan olvassa a játékot, gyors, mozgékony, így egyértelmű hogy a Koronázók sokat várnak tőle az ELF mérkőzéseken is. 

Bízunk benne, hogy a 2023-as szezon mérkőzésein is hasonló eredményességgel vadássza le az ellenfél passzait mint az eddig nálunk töltött 5 szezonban! 

“Az elmúlt 5 fehérvári évemben elért 3 HFL döntő, 2 magyar bajnoki címünk, az idei CEFL Cup győzelmünk már fényesen bizonyította, hogy jó döntést hoztam amikor 2017 végén Fehérvárra igazoltam. Emellett az öltözőben is kiváló a hangulat és óriási az egység, szóval imádok itt játszani így nem is kérdés hogy hosszabbítottam az Enthronerssel. 

Természetesen a legnagyobb kihívás, „az európai színpad” még csak most következik, és én nagyon izgatott vagyok emiatt! Az egész csapat elképesztően motivált, alig várjuk hogy végre megmutathassuk magunkat az Európa legmagasabban jegyzett ligájában, és biztos vagyok benne, hogy okozunk majd néhány csapatnak meglepetést!”

“Üdv újra a csapatban Dávid! Ő az egyik legkövetkezetesebb játékos a defense-ben, 10 szerzett labdával és 8 interceptionnel vezette a csapaton belüli tabellát az elmúlt szezonban. Nagyszerűen érti a rendszerünket, és sokoldalú játékos, aki több poszton is bevethető, ami óriási előny a csapatunk számára.”

Üdv újra a csapatban Cukor!
Go Enthroners! FEAR the E! 

—————————

The Turnover King in blue-gold jersey for the 2023 season: Dávid Tóth extended in Fehérvár!

The only 25-year-old national team DB had a great season last year, as he had a club-record 10 turnovers, 8 of which were interceptions and two of them were pick six. He reads the game excellently, he is quick and agile, so it’s clear that the Enthroners expect a lot from him in the European League of Football games. 

We are looking forward to seeing him in the 2023 season with the same effectiveness in picking off passes as he has in his 5 seasons with us! 

“In my last 5 years in Fehérvár, 3 HFL finals, 2 Hungarian championship titles and this year’s CEFL Cup victory have already proven that I made the right decision when I moved to Fehérvár at the end of 2017. Also, the atmosphere in the locker room is great and there is a great unity, so I love playing here and it’s no wonder I extended my contract with the Enthroners. 

Of course, the biggest challenge, „the European stage” is yet to come and I’m very excited about it! The whole team is incredibly motivated, we can’t wait to finally show ourselves in Europe’s top league and I’m sure we’ll surprise a few teams!”

“Welcome back….Dávid Tóth. He has been the most consistent player in our defensive backfield, leading our team in turnovers with 10, and 8 interceptions last season. He has a great understanding of our system and is a versatile player who can be utilized at multiple positions, a tremendous asset to our team.”

Welcome back to the team Sugar! 
Go Enthroners! FEAR the E! 

Oszd meg

Facebook
Twitter

További Fan Zone hírek

BREAKING

Bombaigazolás a javából: Nathaniel Robitaille az Enthroners csapatában! Fantasztikus hírről számolhatunk be szurkolóinknak, hiszen az ELF és az európai futball egyik vitathatatlanul legnagyobb sztárjátékosa, a

Bővebben
Nincs több bejegyzés

Webshop fancy cím

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit
tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.