A NCAA Division I-ból Székesfehérvárra- Elijah Moody az Enthroners keretében!

Nyugodt szívvel nevezhető bombaigazolásnak a University of Nevada defensive backjének, Elijah Moody Patton-nak a Koronázók keretébe kerülése, hiszen a kiváló corner a legmagasabb szinten számított alapembernek a FBS West Mountain Conference-ben. A kemény szereléseiről és magas játék-intelligenciájáról elhíresült Moody senior évében már állandó kezdő tagságot vívott ki magának csapatában, ami ezen a szinten megsüvegelendő teljesítmény. 

A kifejezetten sikeres egyetemi évei után több csapat campjében és az XFL, USFL draftokon is megfordult, ám pechére a covid keresztülhúzta a számításait, így az európai folytatás mellett tette le a voksát. Moody (akinek a beceneve egyben a vezetékneve is) április végén érkezik a Koronázóvárosba és kezdi meg a munkát Coach Hill védelmében.

„Mindenekelőtt szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy ennek a fantasztikus egyesületnek a részese lehetek. Komoly megtiszteltetés egy ilyen sikeres múltú csapatot képviselni. Az edzői gárda egy olyan jó szakemberekből álló csapat, akikkel együtt dolgozni komoly lehetőség és bármely játékos igazán szerencsésnek érezheti magát emiatt. Nagyon izgatott vagyok, hogy ilyen tehetséges játékosokkal készülhetek együtt!

Ez a szezon kiváló alkalom lesz arra, hogy megmutassuk a ligának és a szurkolóinknak, hogy olyan tényező vagyunk amivel igenis számolni kell és folytatni akarjuk ezt a kiemelkedő győzelmi sorozatot amiben az elmúlt években a csapat van. A magam részéről minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy a csapat minden egyes hétemn győztesen hagyja el a pályát! Alig várom, hogy végre elrajtoljunk!”

Welcome Moody! Go Enthroners! FEAR the E!

———————————–

From NCAA Division I to Székesfehérvár – Elijah Moody signed with the Enthroners!

The addition of the former University of Nevada defensive back Elijah Moody Patton to the Enthroners’ roster can be called a blockbuster trade, because the excellent cornerback was considered a regular player at the highest level in the FBS West Mountain Conference. Famous for his tough tackles and high game intelligence Moody earned himself a permanent starter in his team in his senior year, which is counting a great achievement at this level. After his particularly successful university years, he visited the camps of several teams and the XFL and USFL drafts, but unfortunately the covid ruined his plans, so chose to continue in Europe. Moody (whose nickname is also his last name) will arrive in Székesfehérvár and begin working on Coach Hill’s defense at the end of April.”First & foremost I appreciate you all for allowing me to be part of this outstanding organization. It’s a blessing to be able to represent a team with such a winning culture. This coaching staff is composed of a great group of men that any player would be lucky to learn under. I’m extremely excited to be able to compete with & against such a talented pool of ball players! This season is going to be a great chance to show the league and our fans that we are a force to be reckoned with & intend to continue this outstanding win streak! I will do everything in my power to ensure my team leaves the field with a victory every week!! Can’t wait to buckle up!”

Welcome to the Enthroners Family Moody! 

Go Enthroners! FEAR the E! 

Photo by https://nevadawolfpack.com

Oszd meg

Facebook
Twitter

További Fan Zone hírek

BREAKING

Bombaigazolás a javából: Nathaniel Robitaille az Enthroners csapatában! Fantasztikus hírről számolhatunk be szurkolóinknak, hiszen az ELF és az európai futball egyik vitathatatlanul legnagyobb sztárjátékosa, a

Bővebben
Nincs több bejegyzés

Webshop fancy cím

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit
tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.