Jebrai Regan extended with the Enthroners! / Jay Regan továbbra is Koronázó marad! 

Jebrai Regan extended with the Enthroners!

Jebrai Regan, who is a favorite of fans of Fehérvár and has been with the Enthroners since 2016, will wear the shirt of the Hungarian team in the ELF season as well. Jay, who received Hungarian citizenship a month ago is preparing for his most difficult challenge so far with his ‘old-new’ team: he should stand in the toughest league in Europe and represent his chosen country in a remarkable way.

„It should come as no surprise that I’ll be extending my contract with the Fehervar Enthroners. This franchise, these players, and myself have been waiting for an opportunity like this to prove ourselves on a stage like the ELF, and we’re all excited to get started!”

Welcome back Jay! Go Enthroners FEAR the E!

///////////////

A fehérváriak nagy kedvence, a 2016 óta folyamatosan az Enthronersben szereplő Jebrai Regan az ELF szezonban is a magyar csapat mezét ölti magára. Jay aki alig egy hónapja kapta meg a magyar állampolgárságot eddigi legnehezebb feladatára készül a régi-új csapatával: Európa legkeményebb ligájában kellene helytállni és méltón képviselni választott hazáját.

„Talán nem okozok túl nagy meglepetést azzal, hogy újra meghosszabbítom a szerződésemet a Fehérvár Enthronerssel. Ez a franchise, ezek a játékosok, de én magam is régóta várunk már a lehetőségre, és végre megmutathassuk magunkat egy olyan komoly ligában mint az ELF, már alig várjuk, hogy elkezdődjön!”

Welcome back Jay! Go Enthroners FEAR the E!

Oszd meg

Facebook
Twitter

További hírek

BREAKING

Bombaigazolás a javából: Nathaniel Robitaille az Enthroners csapatában! Fantasztikus hírről számolhatunk be szurkolóinknak, hiszen az ELF és az európai futball egyik vitathatatlanul legnagyobb sztárjátékosa, a

Bővebben
Nincs több bejegyzés

Webshop fancy cím

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit
tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.