15 évvel ezelőtt indult útjára városunkban az amerikai football csapat

Szinte napra pontosan 15 évvel ezelőtt indult útjára városunkban az amerikai football csapat, aminek alapítói az Enthroners nevet adták, Fehérvár történelmi múltja előtt tisztelegve.
Hatalmas utat járt be az egyesület, hiszen a semmiből, a Bregyó fűvel borított parkrészén való labdázásból, és pár emberből sikerült számos nehéz helyzetet legyűrve, elérni azt a szintet ahol most csapatunk jár.
De az álom nem ért véget, bízunk benne, hogy azt a 15 évet amit mögöttünk hagytunk, még szebb jövő követ.
Senki nem gondolta volna, hogy egyszer olyan lehetőségeink lesznek, mint amik megnyíltak számunkra az évek alatt és igyekszünk ezzel a legjobb tudásunk szerint élni és folyamatosan építeni a csapatot.
Köszönjük mindenkinek aki a csapat bármely korszakában részt vállalt, vagy most segíti a csapatot. Szurkolóknak, támogatóknak, segítőknek, játékosknak, edzőknek.
Reméljük egyre többen, és többen figyelnek ránk, és hordják büszkén az arany Koronás E betűt, vagy kiáltják velünk, hogy:
Go Enthroners! FEAR the E!

Oszd meg

Facebook
Twitter

További hírek

BREAKING

Bombaigazolás a javából: Nathaniel Robitaille az Enthroners csapatában! Fantasztikus hírről számolhatunk be szurkolóinknak, hiszen az ELF és az európai futball egyik vitathatatlanul legnagyobb sztárjátékosa, a

Bővebben
Nincs több bejegyzés

Webshop fancy cím

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit
tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.